Вход


Image

Онлайн магазин за продажба на риболовни стоки с адаптивен дизайн за мобилни устройства! 

Една от приоритетните услуги на нашето студио е изработката на онлайн магазини на различни тематики: спорти стоки, хранителни стоки, мебели, интелектуална собственост и др.

Изграждаме проекти от нулата на интуитивно понятни CMS (Система за контрол на съдържанието), с удобен административен панел за управление на български език. Внасянето на текстове и снимки в изработваните от нас онлайн магазини няма да затрудни и начинаещи. Онлайн магазините напълно съответстват на последните изисквания на търсещите машини и конкротно Google, така, че тяхтана оптимизация би могла да се осъществи с минимални разходи. 

Уеб дизайн за онлайн магазин за риболовни стоки

За изработката на онлайн магазин за риболовни принадлежности са използвани най-съвремени технологии и стабилен софтуер, които осигуряват безупречната работа на системата! Удобен административен панел за управление позволява внасянето на нов продукт за не повече от 5 минути от начинаещ. Онлайн магазинът за риболовни принадлежности е напълно конфигуриран и готов за работа!

В цената на всички закупени от нас готови продукти влиза инсталирането и конфигурирането на уеб сайта и онлайн магазина на хостинг, както и възможност да тествате уеб сайта на живо в реални условия. 

Тествай онлайн магазина на живо

 

 

Image