Вход


Image

Изработка на сайт и уеб дизайн за ресторант

ВИЖ И УЕБ ДИЗАЙН ПАКЕТ ЗА РЕСТОРАНТ

Изработка на динамичен уеб сайт с уеб дизайн и функции специално разработени за нуждите на всеки ресторант, кафене бистро и др.!

Проектите за изработка на уеб сайт по принцип са уникални. Всеки проект за изработка на сайт има своите уникални изисквания, но и почти всеки клиент, решил да се сдобие с уеб сайт, също би искал да допринесе за уникалността на изработката, внасяйки и свои уникални идеи.

Въпреки разликите в начина на изработка на уеб сайтовете, все пак можем да стандартизираме отделни елементи от сруктурата на един уеб сайт, като присъщи за определен бранш, отрасъл, занаят и т.н.

Уеб дизайн и уеб сайт за ресторант

Нещата, които стандартизират изработката на един уеб сайт, като уеб сайт за ресторант, кафене, бистро, фреш бар и прочие заведения за обществено хранене и които според нас трябва да да притежава всеки сайт за рестроант, кафене и др. са:

  • Стилен и уникален уеб дизайн в приятни тонове
  • Система за контрол на съдържанието (CMS) Удобен административен панер за управление на съдържанието
  • Професионална фото и видео галерия
  • Професионална система за онлайн резевация на маси и места в ресторанта, която ще спести на персонала излишно време за водене на отчет, кои маси, за кой ден и час са резервирани.
  • Професионална система за приемане на поръчки за доставка на храна, напитки и други подукти на заведението
  • Система за представяне на всички продукти на заведението в едно стилно, професионално подредено и лесно достъпно за клиентите меню.

 Пример за работата на уеб сайт за ресторант

Image