Вход


Image

Портфолио на Web Design Elenica студио за изработка на сайтове

Порфолио на уеб дизайн
Уеб дизайн студио

Уважаеми клиенти!

Настоятелно ви молим да прочетете внимателно следната статия:

Уеб дизайн студио "Еленика" се отнася с уважение към желанието на своите клиенти да публикуваме портфолио.
Затова ние подробно ще опишем принципното ни отношение към "портфолио на уеб дизайн студио".

Взаимоотношенията между клиент и студио за уеб дизайн обикновено предполагат дълга съвместна работа (от няколко месеца до много години), в основата на която е взаимното разбирателство.

Ако взаимното разбиране липсва още от самото начало, то от съвместното сътрудничество е по-добре да се откажат и двете страни.

Практиката показва, че при такива случаи в последствие се стига до взаимни претенции и големи и трудно разрешими различия. Всеки клиент е в правото си да разчита на това, че избраното от него уеб студио е длъжно да отдели необходимото време и внимание за изработката на сайт според размера на заплатеното възнаграждение. В същото време всяко уеб дизайн студио е в своето право да очаква от клиента макар и в общи линии, да се запознае с подхода на студиото към създаването на уеб сайтове.

С други думи, ефективното сътрудничество между уеб студиото и клиента е задължително.

Ние не изискваме от клиента да доказва лоялността и компетентността си в своя бизнес! Логично е и ние да не се опитваме да доказваме предварително своята компетентност относно въпросите, касаещи изработката на уеб сайтове.

За това:

Ние не взимаме никаква предплата за изработката на уеб сайт!

Трудът и времето по изграждането на проекта са изцяло за сметка на студио за изработка на сайтове "Еленика". Можете да се откажете по всяко време от поръчката, дори и след приключване на работата по изграждането на сайта, без това ни най-малко да повлияе на добрия тон на нашите взаимоотношения.

Вие не рискувате абсолютно нищо! Заплащането се извършва след окончателното завършване на сайта и публикуването му в интернет пространството!

На практика Вие ще закупите напълно готов продукт, изграден от нас по Ваша заявка, ако е оправдал очакванията Ви и все още имате нужда от него към датата на завършване на проекта.

Всичко това можем да извършим онлайн(без среща помежду ни и никаква загуба на време от Ваша страна), или при желание от Ваша страна - да се срещнем в офиса ни в:

София: УЛ."11 Август"№21( в района на Дондуков и Раковска)

Телефони:
Офис:      02 995 17 67    (работни дни 09.00-16.00 часа)
Студио:   0888 88 58 92   (работни дни 09.00-16.00 часа)
GSM:       0877 71 39 92    (Всеки ден   07.00-22.00 часа)
Skype:     elenicadesign

Страница за контакт със студио за изработка на сайтове и уеб дизайн Еленика

На практика няма как да се заемем със задача, която не можем да изпълним, след като клиента извършва плащането при напълно готов продукт. Окончателен отговор дали ще се заемем с изработката на даден сайт даваме след като се запознаем с нуждите и желанията на клиента. Чак тогава определяме цената и срока за изпълнение. 

В българското интернет пространство има десетки студиа за уеб дизайн и всеки клиент има право да направи своя избор. Надяваме се на разбиране

 

Виж принципното ни отношение към портфолио на едно студио за уеб дизайн и изработка на сайтове!

Готови работещи проекти с възможнаст за избор на уникален дизайн  и тестване на демо версия

elenica logo

 

Image